• As you can see i've updated to version 2 of the software which is a complete change from the old. I am working to get everything back to normal as fast as possible.

    If you notice anything missing, strange or just plain out of sorts please let me know so I can address that. I've tried my best over the past few days to address most of what I see that needed fixing but I am 1 person.

    If you are a member of ANY other sub groups and I have missed that PLEASE let me know and I will get that avatar and subgroup fixed ASAP.

    Again, I thank you for your patronage and most of all your patience.

    Sincerely,

    Andy

Hello from SW Ohio

Joined
January 11, 2012
Messages
60
Likes
0
#1
Hi and thank you for providing this new forum.

I live in SW Ohio, conceal carry, and have always been a fan of the right to open carry. The post on the Ohio section of Open Carry directed me here. Now that the Captcha is all solved, here I am!
 

whitewolf68

Site Owner
Army
Joined
October 7, 2011
Messages
1,621
Likes
11
#2
Welcome to the forum Sigh. I am happy to have you aboard and even more happy the Captcha is corrected. LOL

Like you I am also a fan and proponent of open carry. I use to open carry in Indiana, my home state. Hopefully we can get the Ohio government to understand the need for open carry.

Any questions or ideas for improvements please do not hesitate to let me know.

Andrew
 
Joined
January 11, 2012
Messages
60
Likes
0
#3
Thanks for the warm welcome, Andrew.:D

One minor thing that I've noticed so far about the board setup is that when one uses back on the browser, a dialog box sometimes appears asking if one wishes to leave the page. This happens even if just browsing and not entering anything. A quick guess is that it's caused by the reply dialog box at the bottom of some threads. Maybe the reply dialog is autosaving blank forms? I don't know really.
 

whitewolf68

Site Owner
Army
Joined
October 7, 2011
Messages
1,621
Likes
11
#4
Your very welcome Sigh.

Hmmm, I've not experienced that issue before. What browser are you using?? If need be I will turn of the quick reply option.
 
Joined
January 11, 2012
Messages
60
Likes
0
#5
Sorry about the delayed reply. Either I didn't turn on subscriptions to this thread or notification didn't send.

I am using Firefox but that was an update or so ago and it hasn't happened again. I'll try dropping you a PM if I run into anymore glitches.
 
Joined
January 11, 2012
Messages
60
Likes
0
#6
Oops. I just noticed that there's a board errors section. If I run across any; they will be posted there instead of PMed. :cool: